Belægning udføres i Nordjylland

Hvis du har et ønske om at få lavet en ny flot belægning ved din bolig, så få en professionel til at gøre det. På den måde er du sikret et holdbart resultat, som bliver lavet så effektivt som muligt.

Vi klarer din belægning for dig

BJ Multiservice udfører alle former for belægningsarbejde i Nordjylland. Fra havegange og terrasser til pladser og fortove. Vi har bred erfaring inden for belægning og løser opgaverne effektivt og til tiden.

Vi sørger altid for, at resultatet er smukt, holdbart og udført helt som aftalt. Kort sagt lægger vi vægt på kvalitet hele vejen igennem, når det handler om belægning. Vi har vores kunders ønske in mente, og sørger for at alle krav og ønsker omkring belægning bliver overholdt på bedst mulig vis.

Vi tilbyder belægning af fliser og sten

Ønsker I en større renoveringsopgave af en eksisterende belægning, kan det være en billig løsning at genbruge den gamle belægning. Vi kan således tage fliser og sten op til rensning og stabilisere underlaget for derpå at lægge de gamle sten igen.

Derved er det muligt at spare på at skulle ud og købe ny belægning, da den gamle belægning ved hjælp af en grundig rensning næsten kan komme til at ligne nye sten igen.

For at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for belægning kan du kontakte os på 42 75 58 46 for at få et uforpligtende tilbud på din arbejdsopgave med belægning i Nordjylland.

​​​​​​​​​Få et uforpligtende tilbud i dag!​​​

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller brug for et

​uforpligtende tilbud.

Vi vender tilbage inden for 24 timer.

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

BJ Multiservice 

Hellumvej 23, 9740 Jerslev

Klik her for rutevejledning

CVR: 33823762

Kontakt os

Telefon: ​42 75 58 46

E-mail: jensenbianca@hotmail.com

Følg os på Facebook

Telefontider

Dog helst mellem
06.00-23.00

Mails besvares alle dage.