Sandblæsning i Nordjylland

​BJ Multiservice tilbyder sandblæsning både til private og erhverv i Nordjylland. Har du derfor brug for en professionel sandblæsning af eksempelvis din husfacade, så står vi klar. Alt du skal gøre er at kontakte os, så giver vi et uforpligtende tilbud.​

Hvorfor sandblæsning?

Det er utroligt vigtigt at fjerne alle rester af puds, kalk og maling, når der skal opføres en ny facadebehandling, da du derved opnår et langt mere holdbart og flottere slutresultat. Sandblæsning er et yderst effektivt middel til netop dette formål, og det kræver samtidigt mindre tid og færre kræfter.

Sandblæsning går ind og fjerner alle disse rester af puds, kalk og maling, sådan at din facade bliver klar til den nye behandling.

Kvalitet i højsædet under sandblæsning

BJ Multiservice tilbyder professionel sandblæsning af din facade, hvor vi har fokus på både kvalitet og effektivitet. Facader der ikke er blevet sandblæst og renset korrekt, kan lide stor skade i løbet af kort tid, da den endelige behandling af facaden ikke vil hæfte lige så godt.

Derfor er det vigtigt at få en professionel til at udføre sandblæsning på ens facade, sådan at man ender op med et perfekt resultat hver gang.

Vælger du os til at udføre din sandblæsning, er du sikret et resultat i den absolutte topkvalitet.

​Vi lytter efter dine ønsker og forsøger at opfylde dem så godt som muligt.

Har du brug for flere oplysninger omkring sandblæsning, er du altid velkommen til at kontakte os på jensenbianca@hotmail.com eller på telefon 42 75 58 46

​​​​​​​​​Få et uforpligtende tilbud i dag!​​​

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller brug for et

​uforpligtende tilbud.

Vi vender tilbage inden for 24 timer.

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

BJ Multiservice 

Hellumvej 23, 9740 Jerslev

Klik her for rutevejledning

CVR: 33823762

Kontakt os

Telefon: ​42 75 58 46

E-mail: jensenbianca@hotmail.com

Følg os på Facebook

Telefontider

Dog helst mellem
06.00-23.00

Mails besvares alle dage.